Кулага
вярнуцца да артыкула Гастранамічныя туры ў Беларусь
Кулага – гэта беларуская салодкая страва, якая складаецца са свежых ягад, мёду і мукі. Для гатавання могуць выкарыстоўвацца чарніка, брусніка, рабіна, каліна, а таксама маліна.
Кулага звычайна падаецца халоднай, з блінамі, белым хлебам і малаком.
У Беларусі гэта страва традыцыйна рыхтавалася на Купалле.
Паспрабаваць стравы нацыянальнай беларускай кухні Вы можаце падчас адной з экскурсій, арганізаванай турыстычным прадпрыемствам «Аўтаматызаваныя тэхналогіі турызму», далучыўшыся да групавой экскурсіі або заказаўшы індывідуальную экскурсію для вашай сям'і, сяброў, калег.