Бровар Вілія
Замовіць экскурсіюНаведаўшы экскурсію ў бровар, Вы даведаецеся шмат новых і цікавых фактаў пра піва, напрыклад пра тое, што такое крафтавае піва, ад чаго залежыць смак, якасць, крэпасць, пеністасць і шчыльнасць, чаму жывое піва смачнейшае за пастэрызаванае, колькі можна захоўваць разліўное піва і шматлікае іншае.
Акрамя гэтага, Вы зможаце ўбачыць на свае вочы як вырабляецца піва. Для гэтага нават не давядзецца пакідаць паб, бо бровар размешчаны проста ў ім за шклом!
Падчас экскурсіі вы таксама зможаце пакаштаваць маладога піва. А на дэгустацыі параўнайце яго з густам вытрыманага, спелага напою, адчуеце водар і адценні смаку ўсіх шасці гатункаў піва Viliya, зваранага па традыцыйных баварскіх тэхналогіях. Вы навучыцеся адрозніваць эль ад стаута або светлы лагер ад класічнага пшанічнага і выбіраць напой на свой густ.
раскрыць увесь тэкст