Бульбяныя пызы
вярнуцца да артыкула Гастранамічныя туры ў БеларусьБульбяныя пызы - гэта нацыянальная беларуская страва, разнавіднасць зразаў, якая спалучае ў сабе бульбяную абалонку і сакавітае мясное начынне. Інакш кажучы, пызы - гэта бульбяныя клёцкі з фаршам.
Пызы падаюцца да стала са смятанай і зелянінай.
У якасці інгрэдыентаў для іх можна выкарыстоўваць бульбу, фарш, тварог, муку, крухмал, цыбулю, яйка, соль і інш.
Паспрабаваць стравы нацыянальнай беларускай кухні Вы можаце падчас адной з экскурсій, арганізаванай турыстычным прадпрыемствам «Аўтаматызаваныя тэхналогіі турызму», далучыўшыся да групавой экскурсіі або заказаўшы індывідуальную экскурсію для вашай сям'і, сяброў, калег.