Міжнародныя спецыялізаваныя выставы «Бістро. Рэстаран. Крама», «Піва. Віна. Напіткі»

Студзень8Люты7Сакавiк11Красавiк4Май7Чэрвень13Ліпень9Жнiвень4Вераснь2Кастрычнiк2Снежнь2
Міжнародныя спецыялізаваныя выставы «Бістро. Рэстаран. Крама», «Піва. Віна. Напіткі»

Міжнародныя спецыялізаваныя выставы «Бістро. Рэстаран. Крама», «Піва. Віна. Напіткі»

Мінск , Выстава 26 Сакавiка 2013
26-29 сакавіка 2013 года ў Мінску адбудзецца форум для прафесіяналаў у сферы вытворчасці, гандлю, рэстараннага і гасцінічнага бізнесу - «HoReCa&RetailTech».
Дадзены форум ужо не ў першы год збірае вялікую колькасць удзельнікаў з розных краін, а таксама шматлікіх гледачоў. Падчас правядзення форуму пакупнікі і кліенты маюць магчымасць ацаніць працу вядучых беларускіх вытворцаў і прадаўцоў абсталявання і прадуктаў харчавання. У гэтым годзе ў рамках форуму пройдуць:
  • 22-я міжнародная выстава «Бістро. Рэстаран. Крама»
  • 22-я міжнародная выстава «Піва. Віна. Напоі»
  • 4-й спецыялізаваны салон «Чай. Кава»
  • Конкурс кулінарнага мастацтва «Кулінарны алімп»
  • Практычныя семінары, майстар-класы і прэзентацыі.

  • Выставы падчас форуму будуць працаваць па тэматычных раздзелах. Так, напрыклад, у спецыялізаваным салоне «Чай. Кава» будуць прадстаўлены разнастайныя віды і гатункі гарбаты, кава, а таксама шакаладу, мяккага марожанага і абсталяванне для іх падрыхтоўкі.
    У раздзеле HoReCa гледачы і ўдзельнікі форуму змогуць азнаёміцца ​​з прадуктамі харчавання, алкагольнымі і безалкагольнымі напоямі, кандытарскімі вырабамі, а таксама абсталяваннем для бараў, кафэ (мэбля, тэкстыль, посуд і многае іншае).
    У раздзеле RETAIL (тэхналогіі рознічнага гандлю) будзе прадэманстравана абсталяванне для мініпякарняў, цеплавое, халадзільнае, электрамеханічнае, гандлёвае абсталяванне.
    Абавязкова запамінальным стане правядзенне гастранамічнага конкурсу «Кулінарны алімп», дзе лепшыя шэф-кухары з вядомых рэстаранаў Беларусі і запрошаныя шэф-кухары з іншых краін прадэманструюць сваё майстэрства падрыхтоўкі страў нацыянальнай і аўтарскай кухні і правядуць адкрытыя майстар-класы.

    Месца правядзення: Футбольны манеж, г. Мінск, пр.Пераможцаў, 20/2.

    Падзеі горада Мінск

    • 20 Чэрвеня - 22 Жнiўня 2025

      Адпраўцеся ў займальнае падарожжа, якое злучае гастранамічныя задавальненні з багатай гісторыяй Беларусі! Экскурсія «Крэва – Гальшаны» — гэта гастратур, у якім вы пазнаёміцеся з легендарнымі замкамі і пакаштуеце аўтарскія сыры ад беларускіх сыраробаў.

      Першым прыпынкам стане Гальшанскі замак Сапегов, ахутаны таямніцамі і легендамі. Яго маляўнічыя руіны натхняюць рамантыкаў і прыцягваюць прыхільнікаў містыкі, а экскурсаводы раскажуць пра няпросты лёс роду Сапегов і архітэктурных асаблівасцях замка.

      Следам — Крэўскі замак — адзін з найстаражытных каменных замкаў Беларусі, гісторыя якога ідзе ў XIV стагоддзе. Вы даведаецеся пра князёў, палітычныя інтрыгі і ролю гэтага месца ў гісторыі Вялікага княства Літоўскага.

      Завяршэннем тура стане візіт на сыраварню «ГрандМілк», дзе гасцей чакае займальная экскурсія па вытворчасці і дэгустацыя фірмавых сыроў. Вы не толькі ўбачыце працэс стварэння сапраўдных крафтавых сыроў, але і зможаце паспрабаваць прадукцыю, адзначаную якасцю і густам.

      Гастратур «Крэва – Гальшаны» — гэта выдатны выбар для тых, хто хоча спалучаць гісторыю, прыроду і гастраномію ў адным насычаным падарожжы!

      Дарэчы, забраніраваць экскурсію «Гастратур Крэва - Гальшаны з дэгустацыяй сыру» можна ўжо зараз.

      Маршрут: Маршрут: Мінск → Гальшаны → Маладзечна → Мінск
      Працягласць экскурсіі: 9 гадзін 30 хвілін
      падрабязней

      Індывідуальныя і карпаратыўныя экскурсіі - Мінск